bbvh wordt hoyt

BBVH WORDT HOYT

Al een tijdje zijn wij als BBVH Architecten in gesprek met BKT Advies over het bundelen van onze krachten. Ons idee is dat de klanten van het architectenbureau niet alleen gebaat zijn bij goede ontwerpen en mooie gebouwen maar juist ook bij een gedegen uitvoering en scherp kostenmanagement. Andersom profiteert BKT weer van de expertise van BBVH op het gebied van het ontwerpen en tekenen van goede gebouwen.

Vanaf 20 maart zal de bundeling tussen BBVH Architecten en BKT Advies verder gaan als HOYT Architecten & Bouwmanagers. De leiding van HOYT zal in handen zijn van Erik Leusink (Architect), Frank Koot (Bouwmanager) en Joris van Hoytema.

HOYT Architecten & Bouwmanagers zal blijven opereren vanaf het adres aan de Zomerhofstraat 64 te Rotterdam en ook onze nummers blijven gelijk.

Published: 2015-03-19
the future belongs to those who believe in the beauty of their dreams – hoyt op beurs eigen huis

THE FUTURE BELONGS TO THOSE WHO BELIEVE IN THE BEAUTY OF THEIR DREAMS – HOYT OP BEURS EIGEN HUIS

Deze quote van Eleanor Roosevelt is het thema van onze beursstand gericht op mensen die zelf hun huis willen gaan bouwen.

Wij geloven dat een droomleven begint met een droomhuis. Het huis zoals jij het voor je ziet. Jouw levensstijl, jouw ideeën, jouw leefruimte. En wij als HOYT maken die wensen werkelijkheid. Met een fantastisch, leefbaar ontwerp. Maar vooral ook met gedegen, pro-actieve technische uitvoering. Waardoor je ideale huis nog betaalbaar wordt ook. Laat je ideeën niet varen. Breng ze tot leven met HOYT.

Bezoek ons vrijdag 20 tot en met zondag 22 maart 2015 op de beurs Eigen Huis te Utrecht

Published: 2015-03-19
hoyt sponsort dames 3 mhc zoetermeer

HOYT SPONSORT DAMES 3 MHC ZOETERMEER

Een van de eerste acties van onze nieuwe partner Frank Koot was hameren op meer zichtbaarheid van HOYT naar buiten toe. Volgens Frank maakte BBVH als voorloper van HOYT al lang hele mooie en goede gebouwen maar was dit onvoldoende bekend in de bouwwereld. Vandaar dat HOYT dit seizoen het zeer sterk presterende damesteam (D3) van Zoetermeer sponsort.

Published: 2015-03-19
website

WEBSITE

Uiteraard hoort bij een nieuwe naam ook een nieuwe site bekijk hem hier www.hoyt.nl. Onze emailadressen blijven gelijk wanneer u de ‘@bbvh.nl’ voor ‘@hoyt.nl’ vervangt

Published: 2015-03-19
Opnieuw spelen
Sluiten